Restaurant ?>

Restaurant

Dit restaurant heeft zich geïnspireerd op de klassieke keuken die ooit in Frankrijk is ontstaan. Zoals ook de Franse taal zijn bekendheid heeft gekregen, heeft deze keuken zich verspreid in het Europesche hof als de westerse luxe keuken.

De Baai van Lemmer weet zichzelf te onderscheiden in een perfectie van diverse smaken die worden gecombineerd met een klassiek modern tintje. Eten alleen al kan zoveel hipper worden gemaakt door de bouwstenen te combineren met diverse smaken, vers bereide sauzen en een kunstwerk op het bord te creëeren.

Op onze menukaart vindt u diverse gerechten die met liefde voor u worden bereid. Bent u ergens allergisch voor? Vraag uw gastheer of gastvrouw naar onze allergenen kaart.

Onze menukaart bekijken?
Lunch kaart
Diner kaart

Culinair zeilen? Dat kan!

Het seizoen is weer begonnen! Bent u geïnteresseerd in een dagje zeilen in combinatie met culinair eten?

Deze tocht start om 13:00 uur met een rondleiding op zeilboot de Hestia.  Na de rondleiding is er tijd voor een kop koffie/thee en wat lekkers er bij. Vervolgens gaan de trossen los en kunt u uitgebreid genieten van een zeiltocht op het IJsselmeer. Tijdens deze tocht wordt u verwend met een hapje en een drankje. Om omstreeks 17:00 uur bent u terug in Lemmer en wordt u om 17:30 uur  verwacht in restaurant De Baai van Lemmer voor een 3-gangen diner à la carte inclusief 2 drankjes per persoon. Bij interesse is er de mogelijkheid om dit te combineren met een uurtje bowlen.

De kosten voor deze dag zijn € 75,- per persoon. Meer weten? Mail dan naar info@fairwaysailing.com.